Om min blogg

musikalenHej allihopa! Jag är Elin och det här är min blogg, Kaskad. Den är döpt efter musikteatergruppen Kaskad som jag varit ett stort fan av. Jag har alltid tyckt om både musik och teater och därför är det självklart att en musikteatergrupp är någonting för mig. Kaskad var lite av min introduktion till genren och kommer därför alltid att leva vidare i mitt hjärta. De har gett mig så mycket under åren och med den här bloggen vill jag ge tillbaka lite, kanske då främst med betoning på ”lite”. Jag är ju ingen super-expert eller så men en del kan jag ju och lyckas jag inspirera åtminstone någon där ute att gå och se på musikteater så är det toppen.

Men bloggen kommer som sagt inte bara att handla om musikteater, utan även de två områdena var för sig: musik och teater. Dessutom finns det ju ytterligare några saker som ligger nära och som jag kommer att gå in på: musikaler, operor, operetter och så vidare. Ärligt talat, gränsen mellan allt sådant – musikteater, musikal, operett och så vidare – är ju minst sagt flytande och till viss del konstgjord. I grund och botten tycker jag att sådana etiketter är lite onödiga, men de kommer nog inte att försvinna bara för att jag tycker det.

Bloggen kommer också då och då att ta upp andra saker som jag tycker är intressanta och kanske också något om min vardagsliv – om någonting händer som jag tycker är värt att berätta vill säga, eller om jag kommer på någonting som andra kanske kan ha nytta av. Vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden men en sak är säker – det kommer att bli mycket musik och teater! Förhoppningsvis kommer vi också att ha det roligt och trevligt under resans gång.

Välkommen till Kaskad.nu!